Φαιη Σκορδα : Όχι μόνο από θέμα γεύσης αλλά και από θέμα αποτελέσματος!

Φαιη Σκορδα : Όχι μόνο από θέμα γεύσης αλλά και από θέμα αποτελέσματος!. Το τριήμερο του αγίου πνεύματος επέλεξε η φαίη σκορδά για μια εξόρμηση με τον αγαπημένο της νίκο ηλιόπουλο. Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο. Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Η φαίη σκορδά φορά το μαγιό και.τριβεται στον τοίχο. Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη.

Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Τομ κρουζ και φαίη σκορδά «λέγε με και κέλι μακ γκίλις». Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους.

Φαίη Σκορδά: Απογευματινός καφές με την κουμπάρα της!
Φαίη Σκορδά: Απογευματινός καφές με την κουμπάρα της! from www.tlife.gr
Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Τομ κρουζ και φαίη σκορδά «λέγε με και κέλι μακ γκίλις». Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε ένα ρόφημα που θα σας κάνει να το λατρέψετε!

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Με νοσταλγική διάθεση, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στον αέρα της εκπομπής μια φωτογραφία από όταν ήταν 18. Όχι μόνο από θέμα γεύσης αλλά και από θέμα αποτελέσματος! Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες. Η ελληνική τηλεόραση απέκτησε το τις εντυπώσεις έκλεψε η φαίη, η οποία πόζαρε σαν μοντέλο παίζοντας με τα aviator γυαλιά ηλίου της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Αγνώριστη η φαίη σκορδά σε φωτογραφία έκπληξη στα 18 της. Το απόγευμα της τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη γραπτή. Όχι μόνο από θέμα γεύσης αλλά και από θέμα αποτελέσματος!

Η Φαίη Σκορδά γυμνάστηκε και προκάλεσε πάταγο στο ...
Η Φαίη Σκορδά γυμνάστηκε και προκάλεσε πάταγο στο ... from www.instyle.gr
Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Στη βιλα των οργιων για 7.000 ευρώ. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της! Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η φαίη σκορδά μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής, πήρε τα απαραίτητα υλικά και ετοίμασε ένα ρόφημα που θα σας κάνει να το λατρέψετε! Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Το μεσημέρι της κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο.

Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο.

Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Σήμερα, όμως, αποκαλύφθηκε κάτι που μόνο λίγοι γνώριζαν. Ποιες ήταν οι πρώτες της. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην φαίη σκορδά απο τους fans. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Φαίη σκορδά νίκος ηλιόπουλος παντρεμένη με το γιώργο λιάγκα ήταν η φαίη σκορδά όταν γνωρισε το νίκο ηλιόπουλο ο οποιος συμφωνα με το δημοσιευμα του περιοδικου hello διευθυντης του οποιου. Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της! Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη. Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιου τους, γιάννη. Posted in celebrity news | leave a comment.

Posted in celebrity news | leave a comment. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: O γάμος που δεν έγινε και η παρεξήγηση. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν.

Ποιόν «πολιορκεί» η Φαίη Σκορδά | Iciao
Ποιόν «πολιορκεί» η Φαίη Σκορδά | Iciao from www.iciao.gr
Η φαίη σκορδά από τότε που η εκπομπή της έριξε αυλαία για την σεζόν δεν έχει σταματήσει να βάζει φωτιά στους διαδικτυακούς της φίλους! Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο. Την ώρα που η φαίη σκορδά άλλαζε, έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμνή στη μέση του πλατό με όλους να την κοιτάζουν. Αποκάλυψε on air αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός της! Ένταση ανάμεσα σε φαίη σκορδά και ανθή σαλαγκούδη: Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Η λαμπερή παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, περνάει τις φετινές γιορτές στο πατρικό της. Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της.

Δες πώς θα κάνεις τους κοιλιακούς της!

Σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει προκλητική άποψη. Όλες οι ειδήσεις και τα καυτά νέα σχετικά με την παρουσιάστρια φαίη σκορδά. O γάμος που δεν έγινε και η παρεξήγηση. Aποκάλυψε λεπτομέρειες για τον χωρισμό οικονομόπουλου‑ αραβανή! Η φαίη σκορδά είναι λάτρης των social media και στο instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Δείτε τα sms από τον συγκινητικό τους διάλογο. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την φαίη σκορδά και το νίκο ηλιόπουλο που δεν ευσταθούν, όπως ο γάμος που πρόκειται να γίνει! Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, της παναγίας, η φαίη σκορδά έκανε μία νέα ανάρτηση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιάννη και τον δημήτρη στην ιερά μονή σκαφιδιάς για την γιορτή της. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Πρεμιέρα έκανε σήμερα η φαίη σκορδά μαζί με τους νέους της συνεργάτες. Το τριήμερο του αγίου πνεύματος επέλεξε η φαίη σκορδά για μια εξόρμηση με τον αγαπημένο της νίκο ηλιόπουλο. Η προσπάθεια για καλλιτεχνική έκφραση δεν καταλήγει πάντα σε κάποιο.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama